כאב באזור פי הטבעת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/01/2015 | 11:51 | מאת: מיכל

שלום ביתי, בת 4, לפני כשבוע החלה לסבול מכאבים מאוד חזקים בעיקר כשיש קקי. ובעקבות כך התאפקה לא לעשות, למרות זאת היה יוצא לה. מאז הייתי אצל שני רופאים שלא ראו באזור דבר, לא פיסורה, וחשדו בתולעים. נתתי סירופ נגד תולעים לפני 5 ימים ב3 ימים אחרונים הכאב מעט ירד, אך עדיין מתלוננת מאוד שכואב לה, בעיקר כשיש לה קקי, מתאפקת בגלל שכואב, אין עצירות. כמעט כל יום בורח לה בסוף במכנסיים מלווה בכאבים. לפעמים גם כואב לה לשבת על כסא. אני די בטוחה שמדובר במשהו פנימי מה עלי לעשות? אם אכן זוהי פיסורה פנימית/ טחורים שרופא ילדים לא רואה כיצד מטפלים? חשוב לאבחן זאת או מחכים שיעבור לבד? אשמח לקבל תגובה בהקדם אני כבר מאוד מודאגת תודה מיכל

שלום, קרוב לודאי שמדובר בפיסורה אך הרופאים שלכם לא יודעים כיצד לבדוק את זה. הבריחה של הצואה זה כתוצאה מהעצירות ההתנהגותית. צריך לרכך את הצואה ע"י נורמלקס וזה יביא ליציאות אמיתיות רכות ולא מריחוטת של צואה שאינן נחשבות ליציאה. אשמח לראות את הילדה ולעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים