וורמוקס- בחרדה!!!!!

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/12/2014 | 14:03 | מאת: נטלי

שלום רב לך דר' שינהר אני ממש בלחץ מטורף...בתאריך 1/9 נתתי לבת שלי וורמוקס עקב תולעים...אחכ ב24/10 נתתי שוב וורמוקס בגלל תולעים...בשבוע הזה גם אני בעלי והבן שלי לקחנו כי נדבקנו- לא לקחנו באותו יום.... בשבועיים האחרונים הבת שלי מתעוררת בלילה עם בכי ששורף לה הפות ופעם הטוסיק ולפעמים מגרד לה....ביום ראשון לבן שלי החל לגרד הטוסיק מרחתי לו קצת שום ווזליןוהלילה איכשהו עבר...אתמול כבר דחפתי לו שן שום קטנה לטוסיק וזה היה הדבר היחיד שעזר לגרד....שאלותיי אלייך הן: :1. חברה שלי צעקה עליי שאני הרסתי לילדה הקטנה שלי את הכבד? האם זה נכון ????? אני ממש בחרדה מזה 2. האם אני יכולה לדחוף שיני שום לטוסיקים של 2 הילדים במשך 10 ימים או שאני עושה נזק להם? האם זה מסוכן לפי הטבעת שלהם? 3. האם יכול להיות שלילדה יש תולעים אבל הן לא נותנות סימפטומים או מציקות כל יום? זה הגיוני שלפעמים מציקות ויש סימנים ולפעמים לא? 4. האם יש דרך אחרת לטפל בתולעים האלו כי אני אדם מאוד היגייני וכך גם ילדיי...???? הם לא מוכנים לאכול זרעי דלעת..הם יורקים זאת וגם שום טרי הם לא מוכנים...אז מה לעשות???? בבקשה תרגיע אותי ותייעץ לי מה לעשות תודה רבה בכבוד רב נטלי

שלום, להרגע במיידי!!! הוורמוקס לא עושה כלום לכבד והחברה שלך סתם הפחידה אותך. גם את לא היית רוצה להכניס שיני שום לפי הטבעת אז למה הם צריכים את זה.\ לאכול שום זה ממש לא נחמד ניתן לקנות תכשיר הומיאופתי בשם R56 JUNIOR בכל רשתות הפארם.הוא מיועד לטיפול ולמניעה וזה עובד יפה. אכן כמעט תמיד התלונות של התולעים זה בלילה כיון שאז הן יוצאות מפי הטבעת וגורמות לגרד ולאי נוחות.

מנהל פורום רפואת ילדים