קקי מתוך שינה באמצע הלילה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/12/2014 | 22:44 | מאת: טל

שלום רב, בננו בן 8 וחצי חודשים לא אוכל בלילה מגיל 3 חודשים וישן לילות מלאים מגיל 4 חודשים. בשבוע האחרון החל להתעורר בשעה קבועה סביב 3-4 לפנות בוקר עם חיתול מלא בקקי. חשוב לציין כי הילד נמצא במסגרת גן מחודש ספטמבר . עד היום היה עושה רק כשהיה קם בבוקר, כעת הוא עושה גם במהלך היום וגם באמצע הלילה. האם מדובר בבעיה ? מה ניתן לעשות? נשמח לשמוע את חוות דעתך בנושא.

שלום, אין כל בעיה. הילד יכול לעשות מתי שהוא צריך ואין השינוי הזה מרמז על בעיה. להזכירכם הוא אינו מכונה מתוכנתת ושינויים בהרגלים יכולים להיות מהיום להיום

מנהל פורום רפואת ילדים