תכשירים הומאופתיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/11/2014 | 15:09 | מאת: גלי

דני שלום, ראיתי בתכנית הבוקר היום שמשרד הבריאות מזהיר משימוש בתכשירים הומאופתיים וטבעיים בקרב ילדים קטנים כיוון שרבים מהם מכילים אלכוהול..על איזה גילאים מדובר? תודה על תשובתך?

שלום, ניתן להשתמש בתכשירים הומיאופתיים בכל גיל אם יודעים לתת אותם נכון ותחת הכוונה נכונה. אני משתמש בתכשירים אלה מגיל 0 ללא חשש וללא תופעות לואי. כמובן שצריך לדעת מה אתה עושה ומה אתה נותן וזה יתרון שאתה רופא ולא מטפל שעבר הכשרה קצרה יותר.

מנהל פורום רפואת ילדים