כאבי בטן חוזרים לילדה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/11/2014 | 08:47 | מאת: adnan

שלום דר דני יש לנו ילדה בגיל 7 וחצי ,מזה כשנתיים היא סובלת מכאב בטן כתוצאה מתולעים (אשתי ראתה בצואה של הילדה ביציות).ניסינו מספר פעמים לתת לילדה תרופה בשם ורמוקסvermox .הילדה קיבלה כ 6 סדרות אך זה לא ממש עזר וכאבי הבטן חוזרים שוב ושוב רציתי להתייעץ איתך לגבי טיפול בבעיה תוד על תשומת הלב אשמח לקבל תשובה בהקדם

שלום, אכן לפעמים קשה להפתר מהתולעים. יש להוציא מתוקים מהכלכלה ולתת שוב טיפול אך לכל המשפחה בו זמנית. יתכן ומישהו נשא של התולעים ומדביק אותה מחדש כל פעם. כמו כן לאחר הטיפול לתת לה תכשיר הומיאופתי R56 שניתן לקנות בכל רשתות הפארם

מנהל פורום רפואת ילדים