תזונת תינוק בן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/11/2014 | 17:42 | מאת: בל

שלום ד'ר שניהר הקטן שלי נורא אוהב מרקים מכל הסוגים לא בררן באוכל אבל אחרי ארוחת המרק חייב להשלים בקבוק של תמ"ל...180מ'ל אני לא רוצה לגרום לו לכאבי בטן וכ'ו... איך אני יודעת שהוא שבעה איזו כמות לתת לו? הוא אוכל מנה של מרק בשר/עוף ומנה של פרי /גרבר ו4 בקבוקי תמ"ל בגלל שיש אחרי מנה של מרק בוכה ולא נרגע עד שמקבל בקבוק שלפעמים אני אומרת לעצמי אולי אני יביא לו בקבוק מהתחלה ויחסוך את הבכי אשמח לעזרה ותשובתך. תודה!

שלום הוא יודע בדיוק כמה הוא רוצה וצריך לאכול. תני לו את הבקבוק בלי לחשוש.

מנהל פורום רפואת ילדים