חלבון בשתן- אמא מודאגת מאוד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

14/11/2014 | 10:36 | מאת: ריקי פלג

היי, אשמח לתשובה. ..בהקדם אני ממש בלחץ. ביתי בת 4 וחצי היתלוננה כמה פעמים צריבה במןתן שתן וכל פעם שלקחתי לה בדיקות היו תקינות. היום שוב התלוננה על צריבה וכאבים במתן שתן, ודי אדום לה שם. לקחתי שוב בדיקת שתן שהראה שיש 20 מ"ג חלבון, ויידוע לי שאסור שיהיה חלבון - לציין שניקיתי לה לפני הבדיקה. Specificgrav -1.030 , וכל השאר תקין. בבקשה אשמח לתשובה.

שלום, זה בהחלט יכול להיות כחלק מזיהום בדרכי השתן. חשוב לקחת תרבית ובמקביל שתייה מרובה. רק לאחר התרבית ניתן יהיה להתקדם.

מנהל פורום רפואת ילדים