ילדה בת 5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/10/2014 | 14:11 | מאת: טל

שלום דוקטור, יש לי ילדה בת 5 שהיא חולה המון בממוצע לפחות כל שלושה שבועות היא מפתחת חום ובעיקר לא יכולה לעמוד על הרגליים, בערך לפני חודש היא גם הייתה חולה במשך שבועיים ובסוף אובחן זיהום בדם . אני מרגישה שאני צריכה לפנות לרופא ממומחה לבדיקות יותר מעמיקות כי לא הגיוני ואי איפשר לנהל שיגרה נורמאלית השאלה למי אתה ממליץ לפנות על מנת לבצע בדיקות מעמיקות?

שלום, אני לא חושב שהיא צריכה בדיקות מעמיקות או בירור מיוחד. יש ילדים שנוטים יותר מהאחרים לחלות במיוחד בילדי הגן. אני מטפל הרבה בילדים עם בעיה זאת ע"י טיפול הומיאופתי להגברת היעילות של מערכת החיסון. אשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים