פטריה אצל תינוקת בת שלושה וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/10/2014 | 20:51 | מאת: נטלי

שלום, אצל בתי בת שלושה וחצי חודשים קיימת בערך כחודש (אולי יותר) פטריה בפה, אשר באה והולכת אחרי שימוש בתרופה שרשם לנו רופא ( דקטרין ג'ל).רופא אמר לתת לה את התרופה 7 ימים כ - 4 פעמים ביום בכמות של רבע כפית. אני פעמיים שמתי את הג'ל בערך יום ואחרי שראיתי שפטריה נעלמה שמתי עוד יום נוסף וזהו. שאלה שלי: 1. האם התרופה הזו בטוחה עבור תינוקות ? 2. כמה ימים היית ממליץ להשתמש בה אחרי שהפטריה בפה נעלמת ? 3. אם הפטריה כל פעם חוזרת יש משהו אחר שאפשר לעשות ? תודה רבה !

שלום, יש להשתמש בתרופה עוד יומיים שלושה לאחר היעלמות הפטרייה.

מנהל פורום רפואת ילדים