שאלה בנושא אלכו ג'ל ומגבונים בגן ילדים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/10/2014 | 22:59 | מאת: ויקה

שלום רב, בגן של ביתי בת ה-4 משתמשים באופו יומיומי באלכו ג'ל ומגבונים לפני האוכל ולאחר החצר, במקום לשטוף ידיים במים וסבון. ברצוני לשאול, * האם האלכו ג'ל והמגבונים בטוחים לשימוש יומיומי ע"י ילדים? * האם הם מהווים תחליף שווה ערך למים וסבון? * האם השימוש באלכו ג'ל ומגבונים מספיק למניעת הדבקות בתולעים?

שלום, התשובה לשאלות האלה היא חיובית. זה תחליף טוב במיוחד לילדים שאינם יודעים לשטוף ידיים בצורה יסודית.

מנהל פורום רפואת ילדים