בחילה ממושכת אצל ילד בן 7

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/10/2014 | 10:54 | מאת: ג'ני

שלום! ילד שלי בן 7 כמעת חודשיים מתלונן על הבחילות, גם בהמשך היום ולפעמים גם בלילי ובבוקר. אין קשר לאוכל, לפעמים לפני ,לפעמים אחרי אוכל. שלושה חודשים אחרונים הוא קיבל אנטיביוטיקה(בתחילת חודש אוגוסט, תחילת ספטמבר ועכשיו מאוקטובר),כי גילו חיידק בגרון. בצענו בדיקות דם, שתן, צואה. קיבלנו הפנייה ל-US בטן. איזה עוד בדיקות מומלץ לבצע ומה זה יכול להיות תודה

שלום יכול להיות שזה קשור לטיפול האנטיביוטי שהוא קיבל. תנו לו פרוביוטיקה למשך מספר ימים ותראו אם זה משפר את המצב. US בטן בהחלט במקום אם כי לא בטוח שזה יגלה משבו

מנהל פורום רפואת ילדים