בדיקת CT אצל תינוק בן שבועים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/10/2014 | 10:39 | מאת: תמר

שלום דוקטור. בן שלי שהיה בן שבועים נפל מסלקל, לקחנו אותו בתל השומר ועשו לא בראש CT.היה הכל בסדר. עכשיב הוא בן 3 חודשים. מאז מודגת מאוד כי שמעתי שקרינה מאוד לא טוב במיוחד אצל תינוקות, וזה יכול להיות גורם לסרטן.כל יום אני חושבת על זה, לא יודעת מה כמות של קרינה עשו לו, אם זה שונה ממבוגרים? תודה רבה.

שלום, להרגע במיידי!!! כמות הקרינה קטנה מאד ואין כל חשש לסרטן. חשוב יותר לדאוג שהוא לא יפול ויקבל מכות בראש.

מנהל פורום רפואת ילדים