אורטיקריה פיגמנטוזה בנערה בת 13

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/10/2014 | 10:55 | מאת: יפית

שלום,איבחנו אצל ביתי בגיל 4 אורטיקריה פיגמנטוזה. היום ביתי בת 13 בגיל ההתבגרות. והכתמים התפשטו מאוד מהצוואר עד הבטן התחתונה ובגב העליון. רופאים אומרים שבד"כ הכתמים עוברים עד גיל ההתבגרות. בינתיים ביתי חווה תיסכול שגורם לחוסר בטחון בגופה וזה אותי ואותה מאוד מתסכל. אשמח אם מישהו יודע ועבר את המחלה לקבל ייעוץ למי לפנות. והאם זה באמת עובר מתישהו.??

שלום,\ אנו מטפל בבעיה ע"י טיפול הומיאופתי עם תוצאות יפות. אשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים