צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/10/2014 | 08:42 | מאת: מורן

לתינוק שלנו יש מדי פעם שיעול כמו קוצר נשימה זה נעלם וחוזר וגם דלקת עיינים שלפעים העין לא נפתי צריך לנקות את המוגלה טוב .. אנו מטפלים בו באנילציה שלא ממש עוזר כי זה חזר לאחר חודש .. מה עושים ??? לגבי בעיות אילו מהו הטיפול אני חייבת עזרה

שלום, לגבי העין-יש לו כנראה סתימה של תעלת הדמעות. יש לבצע עיסוי על עצם האף מספר פעמים ביום כדי לפתוח את הסתימה. אם העין מאד מודלקת אז יש לטפל בטיפות אנטיביוטיות. לגבי השיעול -צריך לבדוק אותו. יתכן ושי מקום להציע לו טיפול הומיאופתי כדי למנוע חזרה של השיעול הזה. אשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים