תולעים!!!

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/10/2014 | 23:00 | מאת: אמא בחרדה

שלום, גיליתי לצערי שיש לי תולעים, אין לי מושג איך זה קרה לי, אולי מטיול לחברים עם ילדים. יש לי תינוק בן 5.5 חודשים שאני פוחדת שנדבק ממני כי לא ישן טוב בלילה, למרות שבאמבט סוכר לא יצא לו דבר. איך ניתן לגלות אם יש לו? והאם יש טיפול לגיל זה? בינתיים אני והוא לבד בבית כל היום

שלום, הטוב ביותר זה לראות בלילה אם יש תולעים. לא בהכרח שהוא נדבק ממך. את יכולה לתת לו טיפול בתכשיר הומיאופתי R56 JUNIOR וזה יבטיח שגם אם הוא נדבק זה יחסל את הבעיה.

מנהל פורום רפואת ילדים