בת 4 גרד בנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

14/10/2014 | 09:21 | מאת: רונית גונן

ביתי בת ה4 מתלוננת מעל לשבוע על גרד בנרתיק ואי נוחות. שללנו תולעים (בבדיקת פנס) וגם תרבית שתן יצאה שלילית. אנחנו עושים אמבטיות עם פרחי קמומיל והילדה עדיין הולכת כמו אחרי לידה ומתלוננת על אי נוחות. לרופאת הילדים אין רעיונות נוספים מה יכול להיות. מה עושים?

שלום, עדיין יכול להיות בעיה של תולעים. ניתן לתת טיפול ניסיוני בוורמוקס ולראות אם זה יחסל את הבעיה.אם זה לא יעזור צריך לשלול גוף זר בנרתיק כמו חתיכת נייר טואלט או ממשהו דומה.

מנהל פורום רפואת ילדים