גרעיני רימון חתינוק בן 8 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/10/2014 | 19:55 | מאת: רוני

שלום רב, לתינוק בן 8 חודשים -האם מותר להוסיף לארוחת הפירות הטחונים במוט טוחן , גרעיני רימון (תפוח בננה אגס מנגו תמרים שזיפים ועוד), בכל פעם מספר פירות שונה,, לאחר הטחינה עם מוט טוחן עדין נשארים פרורי גרעינים . האם התינוק יכול להחנק מהגרגרים הקטנים שרוסקו אך עדין מורגשים. מאיזה גיל מותר להאכיל תינוק ברימון (הכוונה לא למיץ רימונים אלא לפרי עצמו)

שלום, לא ברור לי מה הדחיפןת ברימון דוקא. בשלב זה לא הייתי נותן לו גרעינים שבלאו הכי לא מתעכלים. חכו קצת בסבלנות.

מנהל פורום רפואת ילדים