שלשולים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/10/2014 | 08:29 | מאת: הילה

שלום וברכה, ביתי בת שנה ו-3 חודשים. נמצאת במעון עם עוד כמעט 25 ילדים.יש לציין ששנה שלמה היתה נמצאת אצל אמא שלי והבנתי שמערכת החיסונית היתה חלשה כי כמעט ולא פגשה ילדים ומחלות. כבר פעם שניה בתוך חודש וחצי שהיא חולה- חום, שלשולים, דלקת עיניים.. גם פעם שניה שקורה התופעה של השלשולים.רוב הסיכוים שזה הדבקות במעון מילדים אחרים נכון? היא משלשלת מזה כשבוע.. בעיקר אחרי מאכלי חלב . במעון קיים מן משטח החתלה כזה.שלשולים מדבקים ילדים נכון? מה ניתן לעשות כדי למנוע? ושיעברו השלשולים ויהיו יציאות רגילות. ? תודה רבה.

שלום, השנה הראשונה היא תמיד קשה. לא משנה כמה ילדים תמיד זה כך. היא נדבקת מאחרים. אני עוזר להם ע"י טיפול הומיאופתי שהופך אותם למאד עמידים למחלות. אשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים