הזעת יתר אצל תינוקת בלילה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/10/2014 | 18:16 | מאת: מאיה.פ

שלום ד"ר. התינוקת שלי כבת שנה. בשבועיים האחרונים שמתי לב שהיא מזיעה מאוד בלילה. עד כדי הרטבת הסדינים והבגדים. היא לבושה מאוד קליל חולצה ומכנס קצר ולעיתים אני לא מכסה אותה כלל כי חם. הלילות עכשיו קרים יותר 22 מעלות+- ולכן אין צורך בהדלקת מזגן. בעבר הדלקתי מזגן והיא לא הזיעה כלל. הפחד שלי שמדובר במשהו אחר ולא רק שחם לה. היא מרבה גם לשתות בלילה בקבוק שלם של 240CC אשמח לחוות דעת מהירה תודה מאיה

שלום, תופעה מאד נפוצה ולא מדאיגה בכלל. היא כנראה בקפיצת גדילה ולכן יש לה חילוף חומרים מוגבר והזעה מוגברת. זה יחלוף.

מנהל פורום רפואת ילדים