התייעצות דחופה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/10/2014 | 07:54 | מאת: לי

בן 4 וחצי לפני שבוע בערב החל לו חום נמוך ובלילה החום הגיע ל 38.5 בבוקר הוא קם ואמר ש"מדגדג לו בבוהנות הרגליים" למחרת החום נמשך גם נמוך בשלוב תלונה על גרון מציק ולמחרת הכל עבר לו .משטח גרון מהיר יצא שלילי, עבר שבוע הילד ללא חום או כאבי גרון אבל עדיין מתלונן כל היום על תחושת דגדוגים בבוהנות ..הוא כבר הפסיק להתלונן אבל אני רואה אותו מגרד אותן אחת בשניה ומידי פעם הוא אומר שמדגדג לו ..אין שם פטריה או אודם ואני לא יודעת מה לחשוב מרוב לחץ..אם זה קשור לחום הויראלי שהיה לו?.. הילד כבר שנה סובל לפעמים בלילות מכאבי רגליים ונאמר לי שז כאבי גדילה .אולי יש קשר?... מה דעתך?..האם יכול להיות תסמין לסכרת נעורים חלילה..קראתי באינטרנט שזה תסמין...אין לו שום צמא מוגבר או תסמין אחר...לא יודעת מה לחשוב ואין רופאים בגלל החופש...מה דעתך?..

שלום, להרגע במיידי!!! זה לא תמונה של סכרת למרות מה שקראת. קרוב לודאי שזה נובע מהמחלה הוירלית. כל התופעות יעברו ללא בעיה.

מנהל פורום רפואת ילדים