דחוף!!!בן חודשיים וחצי שמקבל נוטרילון קומפורט- דחו

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/10/2014 | 22:19 | מאת: רונית

שלום אני רוצה לדעת לגבי הנוטרילון קומפורט. הבן שלי בן חודשיים וחצי והעברתי אותו מגיל שבועיים מנוטרילון רגיל לקומפורט בעקבות גזים שהיו לו ועצירות. מאז טפו טפו שיהייה בריא יש לו יציאה כל יום רכה יותר. עדיין סובל מגזים אבל נראה שפחות. השאלה שלי היא- אני מבינה שהקומפורט חלבון החלב מפורק חלקי ... האם זה לא שלב בהתפתחות שלהם לפרק את החלבון הזה לבד? האם זה בסדר להביא בגיל כל כך צעיר חלבון מפורק יותר? אייך אתם מציעים לעבור לפורמולה הרגילה?

שלום, אין כל בעיה לגדול על הנוטריליון קומפורט. בשלב מאוחר יותר הוא יתחיל עם מעדנים וגבינות ויפרק את החלבון ללא בעיה. לא לדאוג.

מנהל פורום רפואת ילדים