בכי בלילות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/09/2014 | 01:31 | מאת: אתי

שלום רב, לבני בן השנה וחודשיים התגלתה דלקת באוזן תיכונה הוא בנוסף משתעל המון ויש לו גם נזלת ביקרנו אצל הרופא בספירת דם שלקח הכל היה בסדר ואנחנו מטופלים במוקסיפן, טיפות אזניים וסירופ לשיעול. הבעיה היא שהוא לא אכל אוכל מוצק כבר 5 ימים ואת החלב שלו )סימילאק( לא מעוניין לשתות פה ושם שותה מים. בלילה מתעורר באותה השעה כל יום בבכי נוראי ובצרחות של כמה דקות נשמע כאילו הקיבה שורפת לו ( פעם אחת עלה לו מעין מים כתומים) מבקשת את עזרתך באיבחון ממה יכול לנבוע. תודה

שלום הוא חולה ואינו מרגיש בטוב ולכן אינו רוצה לאכול. הדלקת באוזן גורמת לכאבים במיוחד בשכיבה ולכן רצוי להוסיף לו טיפות אוטידין להרגעת האוזן. בכל מקרה זה יחלוף ותעזרו לו עם נורופן ואקטואלי גם אם אין חום

מנהל פורום רפואת ילדים