פריחה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/09/2014 | 13:25 | מאת: hila

שלום וברכה בתי בת שנה וחודשיים חלתה בשבוע שעבר היה לה חום מספר ימים,שיעול ונזלת.ללא שיפור. לבסוף ביצענו ספירת דם-שיצאה גבוהה,הרופאה אמרה שיש דלקת כלשהי והתחלנו בנטילת אנטביוטיקה מוקסיוויט פורטה ל10 ימים, 8cc פעמיים ביום. כעט היא בסוף הנטילה של התרופה. מרגישה יותר טוב ב'ה . אתמול הבחנתי בפריחה מן נקודות אדומות קטנות באיזור הבטן והגב וגם קצת בשוקיים ליד הטיטול.. הבנתי שיש אפשרות שפריחה זאת לפעמים מתפתחת אחרי מחלה ואחרי חום. מה דעתך? האם יש לגשת לרופא? או מה יש לעשות? תודה

שלום הפריחה היא כתוצאה מהמחלה שהיתה לה שכנראה היתה מחלה וירלית בכלל. אין צורך לגשת לרופא והיא מחלימה

מנהל פורום רפואת ילדים