גזים בגיל שבועיים?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/09/2014 | 20:10 | מאת: אפרת

שלום רב האם יכולים להיות גזים לתינוקת בת 12 יום שרק יונקת? והאם יש שינוי שעליי לעשות בתזונה שלי כדי למנוע?

29/09/2014 | 11:10 | מאת: מירי

כן, זה מאוד יכול להיות... גזים יש לתינוקות מלידתם. הבנתי שמערכת העיכול שלהם עדיין לא מפותחת דייה. הגזים מופיעים גם אם מניקים, אצלי גם אף סוג אוכל שהחסרתי לא עזר לפתרון הבעיה... כשאנחנו נתקלנו בבעיה, קיבלנו המלצה מרוקח לגרפווטר, ניסינו וממש הרגשנו שיפור עם הקטנה. חוץ מזה ממליצה על הרבה הרבה עירסולים, גם עוזר

30/09/2014 | 19:25 | מאת: אפרת

אנסה את זה. מקווה שיעזור..

שלום בגיל הזה לרוב אין עדיין בעיה של גזים. סבלנות והכל יסתדר

מנהל פורום רפואת ילדים