הזעת לילה אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/09/2014 | 00:29 | מאת: מורן

שלום, בני בן שנה ו10 חודשים לאחרונה שמתי לב כי הוא מזיע הרבה כשהוא ישן. אני דואגת שהחדר שלו יהיה בטמפ נעימה ואני מלבישה אותו קצר ומכסה אותי בשמיכה דקה.ובכל זאת כשאני בודקת אותי לאחר שהוא נירדם (כשעתיים שלוש אחרי) אני שמה לב שהחולצה שלו/גב ממש רטובה בחצי העליון של הגב. בסהכ הילד הינו ילד בריא ועם תזונה תקינה, האם עלי לפנות אל הרופא לבדיקות?? תודה מראש

שלום, נורמלי ותקין לחלוטין. הם מייצרים הרבה חום עקב תהליכי גדילה וחילוף חומרים ולכן מזיעים.

מנהל פורום רפואת ילדים