בת 5 חודשים מסרבת לאכול

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/09/2014 | 10:14 | מאת: רחל

הבת שלי בת ה5 חודשים מזה כשבועיים- חודש מסרבת לאכול בכל תוקף לאחר ניסיון להאכילה אחרי 4 5 ואף 6 שעות היא תאכל רק 60 חכ אציין כי הינה ניזונה מהוספת קורנפלור על סמך בעית פליטות ועוד אציין כי היא רק מתוך שינה תהיה מסוגלת לאכול את כל הבקבוק בלי כל בעיה היא ישנה לילה שלם ובבוקר כשמתעוררת מסתפקת ב60 ולאחר מכן מסרבת וכך כל היום סהכ ליום 2-3 ארוחות מלאות מאחר וזה מתוך שינה/ נמנום שוקלת 6.800 גם בטעימות של פירות וירקות היא מסרבת אני חוששת מהפרעת אכילה מוקדמת אבקש סיוע ועזרה בהקדם האפשרי תודה!

שלום, צריך לברר מה בעיית הפליטות ועד כמה זה חמור. יתכן וזה הסיבה לסירוב לאכול עקב צרבת .

מנהל פורום רפואת ילדים