חום חוזר ונשנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/09/2014 | 21:57 | מאת: איילת

שלום.בני המתוק בן 3:10 ש'. סובל מהישנות חום כל שבועיים שלושה. היינו כבר אצל זיהומולוג ששלח אותנו לכל מיני בדיקות דם וב"ה הכל יצא תקין. הוא סובל מחום מאד גבוה. תמיד סביב ה40+- וזהו הסימפטום היחיד. כמובן שהמצב מאד מדאיג ומלחיץ, במיוחד לאור התדירות הגבוהה והחום הכ"כ גבוה ו...חוסר המענה של הרופאים שלא מצליחים לעלות על הגורם. האם יש לכם עצה טובה או המלצה לרופא? תודה מראש!

שלום, יש כמה אפשרויות להופעת חום כזה בתדירות שכזאת. ניתן לעזור ע"י טיפול הומיאופתי. אשמח לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים