נשימה איטית

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/09/2014 | 15:50 | מאת: לולי

שלום ביומיים האחרונים הבייבי סנס ציפצף באמצע הלילה. קראתי בחוברת ההוראות שצורפה למכשיר שהמכשיר מצפצף משתי סיבות: הפסקת נשימה ל-20 שניות או כאשר הנשימה איטית (פחות מ-10 נשימות בדקה). בשתי הפעמים כאשר ניגשתי לתינוקת הכל היה נראה תקין (ישנה ולא התעוררה מהצפצוף). מטריד אותי שאולי הצפצוף נגרם מנשימה איטית. האם יש סיבה לדאגה? התינוקת בת 4 חודשים, ישנה עם בייבי סנס מגיל 0 וללא התרעות שווא עד עכשיו. תודה

שלום, להרגע במיידי ככל שהתינוק גדול יותר הוא נע במיטה ולעיתים החיישנים לא מרגישים אותו ואז יש אזעקות שוא. לרוב זה השלב שמכבים אותו כיון שלוקח שעה להרגע אח"כ מהאזעקה.

מנהל פורום רפואת ילדים