תינוק מסרב לאכול לפני השינה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/09/2014 | 22:25 | מאת: שרי

נכדי בן 7 חודשים. גדול מכפי גילו ובעל תיאבון טוב. כבר אוכל מוצקים. לפני מס שבועות הצליחו לגמול אותו מאכילת לילה והוא ישן לילה שלם. עד כה אכל במנת הפורמולה האחרונה לפני השינה כ 240 מל ואף יותר. לאחרונה הוא מסרב לאכול לפני השינה ולאחר הרבה שיכנוע יאכל 100 מל או פחות מה שגורם לו לחזור לדפוס של התעוררות באמצע הלילה. זאת למרות שסביר שהוא רעב. חשוב לנו מאוד להבין ולפתור דפוס זה של סירוב. אנא תשובה מהירה. תודה רבה. שרי

שלום, שינויים כאלה בהרגלים קורים מהיום למחר והוא יחזור לעצמו תוך זמן מסויים. המשיכו להציע לו אוכל לפני השינה והוא יחזור לעצמו

מנהל פורום רפואת ילדים