ערכי כולסטרול בילדה בת 5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/09/2014 | 11:17 | מאת: מאיה

שלום, ביתי בת 5 שוקלת 15 ק"ג בלבד. בשל משקלה והעובדה שהרבה פעמים עייפה (למשל עדיין זקוקה לשנת צהריים, אך הנסיבות לא מאפשרות)עשיתי לב ב. דם. להלן התוצאות שיצאו חריגות: כולסטרול 194 (כשטווח הנורמה רשום כ 75 עד 170) ldl-cholest 124 - (הטווח 50-110) monocytes 4.7 eosinophils 0.76 8.10% eosinophils % האם הערכים הללו יכולים להסביר את עניין העייפות/משקל? האם ערכי הכולסטרול מצריכים בירור/טיפול כלשהו? (יש לנו רקע במשפחה). תודה מראש.

שלום, אלה ערכים גבולים ביותר. זה בודאי לא מסביר את התופעות שציינת. כמו כן צריך לברר האם הילדה היתה בצום מתאים לקאת הבדיקות האלה.

מנהל פורום רפואת ילדים