מעין פריחה אדומה ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/09/2014 | 20:21 | מאת: גולדי

שלום רב, ביתי בת ה 12 החלה בשנה זו ללכת רגלית בפעם הראשונה לחטיבה מרחק כרבע שעת הליכה מהבית (מה שעד היום לא עשתה) הילקוט שלה מאוד כבד . ביומיים האחרונים הבחנתי ברגליים שלה היכן שהמכנסיים לא מכסים את אזור העור מופיעה סימנים אדומים את האזור שנראים כמו כוויה כזו לא אדום חזק אבל דיי אדומים , היא מזיעה מאוד ומאדימה גם בפנים , חשבתי שזו תגובה אלרגית למשהו אבל הבחנתי שכאשר היא חוזרת הביתה ונחה כעשר דקות כל האדמומיות נעלמת כלא הייתה . יש לציין שהיא לא מתלוננת על כאבי רגליים ואבכל האזורים האחרים בגוף אין סימנים כאלו למעט הפנים האדומות כשחם והיא מזיעה. האם עליי לבדוק זאת ? תודה רבה

שלום, לי זה נשמע כמו תגובה לחשיפה לשמש החזקה של שעות הצהריים. לא נראה שזה משהו שדורש בירור.

11/09/2014 | 18:35 | מאת: גולדי

דר שינהר היקר, תודה רבה לתשובתך , יש לי שאלה בבקשה, אחת האמהות שראתה את זה שאלה אם בדקתי אם יש לילדה חרלת שמש, מה היא חרלת שמש ? והאם ייתכן שזה מה שיש לה? לתשובתך אודה

מנהל פורום רפואת ילדים