חיסונים של חצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/08/2014 | 17:01 | מאת: אמא ממהרת

שלום, ברצוני לדעת מהו פרק הזמן המינימלי שאפשר לקבל בו את החיסונים של חצי שנה לתינוקות, כלומר כמה שבועות אחרי החיסון הקודמים? זאת על מנת לבצע אותם כמה שיותר מוקדם כדי שהילד יוכל להיקלט בגן בזמן. (בתקווה חצי שנה ושבוע) מדברים על החיסונים הרגילים של טיפת חלב, חיסון מחומש, רוטה ודלקת כבד B תודה

שלום, אין קשר בין הקליטה בגן והחיסונים. תנו אותם במועד ללא קשר לכניסה לגן. גם ילד ללא חיסון בכלל יכול להגיע לגן.

מנהל פורום רפואת ילדים