ילד "עקשן"

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/08/2014 | 11:42 | מאת: ממ

שלום בני בן 7 חודשים מתעצבן נורא מכל דבר ממש מקשה את כל הגוף שלו.... לא יכול לשחק חצי שעה בשקט. תמיד צועק, יכול ללטף אותנו ואחרי דקה ליצבוט בכוח רב האגרופים עדיין קפוצים, לא כל הזמן! אולי זה קצת באשמתי כשהוא נולד תמיד הייתי בלחץ תמיד רציתי להגן עליו הכי טוב שאפשר יוצאים ממש לעיטים מהבית המון אצל המשפחה אבל בתוך הבית ואצל החברים בבתים שלהם. ובנוסף ללחץ שתמיד הייתי בו חמתי הייתה מלחיצה עוד יותר....אנחנו כרגע גרים אצלה אם בעלי מה לעשות ? איך לשנות את זה? האם צריך לעשות לו בדיקה כלשהי. אשמח לעצה או עזרה

שלום, לילד אין בעיה לכם יש והגישה שלכם אינה נכונה. אתם ממהרים לרצות אותו ואינכם מניחים לו להתמודד.

מנהל פורום רפואת ילדים