הרטבת לילה אצל ילד בן 6

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/08/2014 | 07:11 | מאת: טל

יש לי בן בן 6.לד עולה לכיתה ב.הוא עדיין מידי פעם מרטיב בלילה (סדר גודל של פעמיים שלוש בחודש, אבל יש תקופות יותר טובות ופחות טובות) בסה"כ נגמל מחיתולים כולל לילה בגיל שלוש וחצי אבל מאז ממשיך להרטיב ברמה זו של תדירות. לאורך הזמן קיוויתי שיסתדר מעצמו אבל אני נהיית מוטרדת. האם יש צורך לפעול כבר באופן יותר אקטיבי? למי ניתן לפנות?

שלום, בגדול מה שאת מתארת הינה הרטבת לילה קלה יחסית. כל שנה שחולפת עוד 15% נגמלים. ניתץן לעזור ע"י טיפול הומיאופתי ללא תופעות לואי ואשמח לעזור לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים