נצרת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/08/2014 | 16:38 | מאת: פייר

הבן שלי בן 11 שנים הוא סובל מהזעת יתר בכפות ידיים ורגליים וזה מפריע לו בבית ספר ווהא תמיד לא מרגיש נוח השאילה אם יש אזה משחה טיפולית או מה שהוא אחר לעזור לו תודה מראש ד"ר

שלום, לצערי כל המשחות לא יועילו ורק יגרמו לו לתסכול. הדבר היחיד שיעזור לתמיד זה ניתוח. אשמח לבדוק את הילד ולזמנו לניתוח בהקדם.

31/08/2014 | 15:56 | מאת: פייר

אני בדקתי עם ראפים לגבי ניתוח בקשר להזעת יתר אמרו לי שזה לא עוזר ויהיה לו העזעה ממקום אחר בגוף שלו וגם אמרו לי והנתוח עושים אותו בגיל יותר גדול .. גיל 16 למעלה בבקשה תסביר לי יותר אם זה נכון זה חשוב לי מאוד תודה

מנהל פורום רפואת ילדים