כאבי בטן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/08/2014 | 17:21 | מאת: עדי

שלום דר ביתי בת 7 חו ( 5 חו מתוקן). תמיד סבלה מגזים וכאבי בטן. בחודש האחרון הכאבי בטן החמירו, היא מקשיחה את כל הגוף הפנים מאדימות מרימה רגליים ומצליבה אותם ונראה שסובלת מאד. בנוסף הורידה משמעותית בכמויות האוכל. כרגע אוכלת סימילאק צמחי ואני מסמיכה לה עם כפית דייסה כדי שלא תפלוט. נראה שכאבי הבטן במקום להפסיק מחמירים והיא נבדקה כמה פעמים כולל אולטרסאונד בטן, בדיקות דם, תרביות שתן וצואה והכל תקין. האם ייתכן גזים בגיל כזה??? ההתכווצויות וההתקשחות של הגוף ? האם נתן לתת לה פרוביוטיקה כדי להקל?

שלום, האם כל התופעות האלה מסביב לאכילה. האם היא פולטת? יתכן וכל התמונה קשורה לבעיה אחרת כמו רפלוקס. חסרים לי עוד פרטים בתמונה.

מנהל פורום רפואת ילדים