האם מדובר בזיהום חיידקי ?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/08/2014 | 13:49 | מאת: אריאלה

שלום. בת שלי בת ארבע וחצי. חמישה ימים חום שעומד על 38-38.5 הייה וירוס בגרון ובטן רכה שרק עכשיו מתחילה להסתדר. היום ביצעתי לה משטח גרון שעוד לא הגיע תוצאה אבל הגיעו תוצאות של ספירת דם. הייתי רוצה להבין האם מדובר בזיהום חיידקי לפי הבדיקות? כי החום קבוע כבר חמישה ימים רצוף. neut % 64.4 lym% 24.6 mchc 31.5 אנחנו מכללית האם אפשר לתת אנטיביוטיקה ולראות האם חום יורד? ואם הוא אכן יורד אז להמשיך ?

שלום, נראה כמו מחלה וירלית. לא הייתי נותן אנטיביוטיקה. היא תחלים תוך מספר ימים.

מנהל פורום רפואת ילדים