שאלון בנושא מקובלות חברתית אצל ילדים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/08/2014 | 17:12 | מאת: אביעד

שלום לכולם, במסגרת לימודיי אני עורך שאלון בנושא מקובלות חברתית אצל ילדים עד גיל 18, אשמח אם ילדים עד גיל 18 יוכלו למלא אותו (שאלון קצר מאוד). לשאלון : https://docs.google.com/forms/d/1HiB_rWNNKejMAHou6iAhDhEPKBf-Y58EkVImDkKtBvQ/viewform?c=0&w=1 תודה, אביעד

25/08/2014 | 12:04 | מאת: תמי

נשמע מעניין! אעביר הלאה

03/01/2017 | 12:35 | מאת: שני

היי, שמי שני, אני לומדת בכיתה י"ב בבית הספר "עיינות ירדן" ואני כותבת עבודת מחקר במסגרת לימודיי במגמת מדעי החברה. אשמח לדעת אם במסגרת כתיבת השאלון השתמשת בשאלון מובנה לבדיקת מקובלות חברתית ואם כן, אשמח אם תשלח לי אותו למייל!

25/07/2017 | 19:36 | מאת: שמרית

היי , מצטרפת לשאלה של שני, גם אני מחפשת שאלון מובנה בנושא מקובלות חברתית לצורך מחקר שעלי לעשות אשמח מאוד על כל מידע והמלצה בנושא

מנהל פורום רפואת ילדים