גוש בבית שחי ימין- ילדה בת 4.5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/08/2014 | 23:22 | מאת: זוהר בן ברוך

שלום רב, לפני כמה ימים הבחנו בנפיחות בבית השחי הימני של ביתו בת בת 4.5. פנינו לרופאת הילדים שלנו אשר ביצעה בדיקת דם עמ"נ לבדוק האם יש סימנים לזיהום או דלקת בגוף. הבדיקות חזרו תקינות. הגוש לא נעלם ולא שינה גודל, אינו כואב במישוש והילדה אינה מתלוננת על כאבים. קיבלנו הפנייה לכירורג כדי לבצע דגימה. אני מאוד מודאגת. מה יש סיבה לדאגה?

שלום, לפני שמבצעים דגימות יש לבדוק את הממצא. אשמח לראות את הילדה ולהציע טיפול מתאים. במידת הצורך אקח אותה לביופסיה

מנהל פורום רפואת ילדים