ריפלוקס

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/08/2014 | 08:39 | מאת: עמית

שלום... רציתי לדעת האם זה הגיוני שבתי בת ה9 חודשים עדיין תצרח לגרפס מתוך שינה , מהרגע שהיא אוכלת לפנות בוקר היא לא מפסיקה לצרוח כל חצי שעה עד שיוצא לה הגרפס לרוב אני מרימה אותה היא עושה גרפס וממשיכה לישון ... יש לציין שיתגלה אצל בתי ריפלוקס סמוי הגיל חודש לאחר צרחות בזמן האכלה ולאחר האכלה היא עם זנטק

שלום, בהחלט יתכן. יש ילדים לא מעטים עם הבעיה הזאת. אני מטפל בילדים אלה ע"י טיפול הומיאופתי ואשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים