יציאות מרובות לתינוק ביומיים שלושה אחרונים.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/08/2014 | 07:32 | מאת: אמאל'ה

שלום ד"ר, לבני בן השנה וחודשיים יש ביומים-שלושה האחרונים יציאות מרובות חלקם על גבול השלשול וחלקם רק רכות כ-7,8 פעמים ביום. לא קיבל משהו חדש. אוכל מגוון וגם מעט מוצרי חלב. פוחדת שעלול לפגוע לו בספיגה. מעולם לא היו לו יציאות כלכך מרובות. סיבה לדאגה? אוכל ושותה כרגיל. מה יכולה להיות הסיבה ומתי יש לעשות בירור? תודה רבה.

19/08/2014 | 07:33 | מאת: שוב אני

יש לציין שגם כנראה היציאות חומציות כי הישבן אדום באופן יחסי. לתשובתך אודה.

שלום, יכול להיות ש/הוא עובר וירוס כלשהו. ניתן לשפר את המצב ע"י מתן פרוביוטיקה באבקה לילדים וזה יחזיר את המצב לקדמותו.

מנהל פורום רפואת ילדים