מכה בראש לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/08/2014 | 20:15 | מאת: מירי

שלום. בני בן ה 5 חודשים החל להתהפך. השכבתי אותו לידי במיטה הזוגית שלי כשהידיים שלי היו מתחת לעורף ועצם המרפק שלי בלט. כשבני התהפך הוא נתקל בעצם המרפק שלי בראשו והרגשתי שקיבל מכה במצח. נבהלתי מאוד אך הילד לא בכה. המשיך לשחק כרגיל ואפילו לא היה לו שום סימן נפיחות על המצח. לא לקחתי אותו לרופא והילד ממש לא הראה סימני מצוקה . האם מסוכנת המכה שקיבל? מה עלי לעשות?

שלום, להרגע בלבד. אם אין אובדן הכרה או הקאות אין חשש לפגיעה משמעותית.

מנהל פורום רפואת ילדים