טלטול תינוק מצד לצד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/08/2014 | 01:56 | מאת: סיוון

השארתי את התינוק בהשגחה של שכן ברכב כשנכנסתי לסופר פארם. התינוק ישב בתוך סלקל. אחרי שהגעתי השכן אמר שהתינוק בכה מאוד ושהוא החזיק את הסלקל ונענע את הסלקל מצד לצד הרבה זמן עד שהתינוק נרדם. הוא אמר שהוא בכה מאוד ושהנענוע "עזה לו טוב" ושזה היה הרבה זמן של נענוע עד שהתינוק נרדם. אני פוחדת שקרה משהו לראש של התינוק. גם מהצהרים הוא רק ישן, ועכשיו כבר שלוש בלילה, הוא התעורר רק פעם אחת כשהגענו הביתה ונרדם שוב אחרי שעה. אני ממש מודאגת מזה שהטלטול של התינוק עשה נזק.

שלום, צריך טלטול מאד אגרסיבי כדי לגרום לנזק. נענוע של הסל קל לא יכול להיות עד כדי כך אגרסיבי. לא נראה לי שנגרם נזק.

מנהל פורום רפואת ילדים