ילדה בת שלוש וחצי עם מוגלה שלא עובר בחניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/07/2014 | 10:21 | מאת: קרן

שלום דוקטור הבת שלי בת שלוש וחצי, בשן טוחנת שלה היה חור גדול מאוד ובנוסף גם דלקת. הילדה טופלה פעמיים באוגמנטין 250 במשך שבועיים והדלקת לא עברה (4שבועות) בסופו של דבר הרופאה החליטה לסגור את החור עם סתימה זמנית . לאחר כמה ימים באתי לביקורת כי בצד השן המדוברת בחניכיים הופיע מוגלה. הרופאה אמרה שיש לשטוף את הפה עם מיים חמים וזה אמור לעבור. בינתיים המוגלה בא והולך כל כמה ימים מה לעשות?

שלום, עם כל הרצון הטוב זאת שאלה מקצועית לרופא שיניים. זה ממש לא התחום שלי

מנהל פורום רפואת ילדים