סטרפטקוקוס B אצל תינוק בן חודש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/07/2014 | 09:28 | מאת: גל

התינוק טופל במשך שבועיים באנטיביוטיקה בשל החיידק, שוחרר ולאחר שבוע נעשתה לו ברית מילה, כמה שעות לאחר הברית התינוק סבל מאובדן דם מסיבי, כמעט עד לקריסת מערכות, מאושפז כרגע במצב קריטי אבל יציב, מורדם ומונשם וכנראה שהחיידק עדיין קיים, המידע שקיבלנו היה בעיקר בנוגע לקרישיות הדם שנפגעת מהחיידק. האם תוכל להוסיף לנו עוד מידע בנושא, או להפנות אותנו למומחה בעניין זה. תודה רבה, גל

שלום, לא נראה לי שאתם צריכים מומחים נוספים. אתם נמצאים בבית חולים בטיפול נמרץ ויש מסביבו מספיק מומחים. אני מניח שהוא יתאושש ויחזור לעצמו ואני לא בטוח שהחיידק גרם לאובדן הדם-יש גם דימומים נרחבים לאחר ברית אצל ילדים בריאים.

מנהל פורום רפואת ילדים