שינה מרובה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/07/2014 | 16:42 | מאת: אמא

היי ד"ר שינהר בני בן חצי שנה ישן הממון מי מה זה יכול לנבוע? בדיקות דם שנעשו בגיל 4 חודשים היו תקינות לחלוטין. ישן לילה שלם מ 9:30 -לפעמים מ 22:30 עד 6-7 בבוקר...בהלך היום ישן לפחות 5-6 שעות... מה עושין? לאן לפנות? התייאשתי כבר אני רואה אמהות מתלוננות שהילד שלהם לא ישן ואצלי זה הפוךך וזה לא כייף בכלל :/

שלום, לא ברור לי מה הבעיה. הוא כנראה זקוק לזה. תקחו לו בדיקה של בלוטת התריס וזהו. פרט לכך הוא בסדר.

מנהל פורום רפואת ילדים