ד"ר נכבד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/07/2014 | 14:35 | מאת: עדן

שלום ד"ר, הרופא רשם ורמוקס לבתי בת ה-4 שנים לטיפול בתולעים, ומסר שניתן לתת בשתי אופציות, או: במינון 5 ולאחר 10 ימים עוד 5. או: במינון 5 ,פעם ביום למשך שלשה ימים רצופים, ושוב מינון 5 לאחר 10 ימים. בעלון לצרכן מצויינות שתי תופעות לוואי שהבהילו אותי - האחת פרכוסים (סובלת מפרכוסי חום) והשניה - נשירת שיער לצמיתות. שאלותיי: 1) מה המינון העדיף מבין שתי האופציות? 2) עד כמה אפשרי שיגרמו פרכוסים ונשירת שיער לצמיתות? 3) האם אי טיפול בתולעים יכול לגרום לנזק כלשהו ? 4) האם ניתן לתת לבני בן השנתיים וחצי גם את המינון הנ"ל (גם הוא מתלונן וגם הוא סובל מפרכוסי חום ). תודה רבה

שלום, אני מעדיף את המינון פעם אחת ולחזור לאחר 10 ימים שוב התופעות שקראת הינן נדירות ביותר ואפשר לתת את הטיפול ללא חשש.לא יגרמו פרכוסים ולא נשירת שיער והטיפול הוא ללא תופעות לואי

מנהל פורום רפואת ילדים