חום נמוך בלילה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/07/2014 | 12:57 | מאת: איילת

ד'ר םלו חושלום רב, השבוע ביום שלישי, היה לבן שלי בן ה2.8 חום 38.2 הלכנו לרופא שאמר שהוא לא רואה משהו מיוחד, מאז החום נע בין 37-38 .בלילה לאחר שנתתי לו אדויל כ7 שעות לאחר מכן בערך הרגשתי שהוא קר ומדדתי חום היה 35.6 חיממתי אותו ובבוקר היה 36.8 בלילה האחרון הוא היה ללא חום גבוה והוא עשה שתן על עצמו (הוא בגמילה)הוא היה קר באזור של השתן מדדתי לו חום והיה לו 35.4 יש לציין שבבוקר אין לו חום והוא מתפקד כרגיל .יש סיבה לדאוג? אני צריכה להמשיך לעקוב אחרי החום? זה מלחיץ אותי, אודה לך על תשובתך המהירה, איילת

23/07/2014 | 03:30 | מאת: איילת

ד'ר שלןם, רציתי ךדעת מדוע לא ענית על שאלתי שנרשמה ב17/07 וענית על תשובות מה20/07?אודה על תשובתך לשאלתי המקורית,איילת

מנהל פורום רפואת ילדים