פצע בצד הלשון לילד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/07/2014 | 10:42 | מאת: לילך

דר' שלום, בני בן ה-6 התלונן אתמול שכואב לו בלשון והראה לי דימום בצד הלשון ומשהו שנראה כמו עור לבן תלוי שנמשך מהאזור הפצוע. לפני כן לא התלונן על כאב בפה או בלשון ואינני יודעת אם זה נגרם כתוצאה מנשיכת לשון וחתיכת עור שנחתכה ונשארה כאילו תלויה או שזה היה כיב שנפתח ודימם (אם היה כיב לא כאב קודם לכן). היום האזור נראה טוב יותר ונשאר רק סימן לפצע קטן בלשון עם גלד. זאת פעם ראשונה שאני נתקלת במקרה כזה של פצע בלשון, האם מצריך בדיקה כלשהי לאבחנה ? האם מדאיג? תודה מראש.

שלום, לא מדאיג בכלל.זה נשמע כמו פציעה של הלשון ע"י נשיכה וכך זה נראה עם רקמה מדלדלת ולבנה וזה חלק מהריפוי. זה יחלים לחלוטין ללא בעיה

מנהל פורום רפואת ילדים