חיסון גיל חודשיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/04/2014 | 11:25 | מאת: סוזי

אתמול בתי קיבלה את החיסונים לגיל חודשיים. מעבר לעייפות ניכרת לא היו סימנים אחרים ואולם את החום לא בדקתי ע"י מדידה במד חום, אלא ע"י נגיעה במצח. אני מפחדת שפיספסתי ואולי היה לילדה אתמול חום, שכן היום המצח פחות חם.אמנם אתמול היא אכלה הרבה פחות אולם קמה בלילה לאכול. אם אכן היה חום (אני גם לא יודעת כמה....), האם יכול להזיק ? (היום הילדה מחייכת וחיונית). אמא דואגת

שלום, אלה דאגות סרק. אם הילדה מרגישה בטוב זה מה שחשוב. החום שאולי היה לה אתמול הינו חסר חשיבות.

מנהל פורום רפואת ילדים